ik wilde mezelf ook op kunnen laden

Ik werkte destijds bij een Multinational en gaf veel management trainingen. Een collega vroeg of ik interesse had om vrijmetselaar te worden. Het kwam op een goed moment. Ik werkte toen volle dagen waarin ik veel van mijn deskundigheid weg gaf, tenminste zo voelde ik dat. Mensen wilden heel veel informatie van mij hebben en daar voldeed ik aan. Maar ik wilde mezelf ook op kunnen laden en ik zocht naar een nieuwe weg.

Ken u Zelve

De vrijmetselarij gaf mij de mogelijkheid om aan zelfonderzoek te doen en veel van andere leden vrijmetselaars op te steken. Het was een verrijking en precies wat ik zocht. Ik heb mezelf in al die jaren beter leren kennen. Ook mijn sterke kanten. Het contact met mensen, om iedereen in zijn waarde te laten, ook al ben ik het niet altijd met ze eens, is een nieuwe kwaliteit die ik heb geleerd. En als er, in het dagelijks leven, een beroep op mij wordt gedaan, dan de vraag stellen: “ Hoe kan ik helpen ?”

Contact met het Al?

Ik geloof in een hogere macht en in de voorzienigheid. Niets in het leven gebeurt zo maar. Het heeft altijd een reden.

Advies

Advies aan iedereen die dit leest en elementen er in herkent zou ik zeggen: kom eens praten en laat je verrassen. Ton Soeters

Is je belangstelling gewekt? neem dan, vrijblijvend contact op met onze voorlichter      Telefoon: 035 6936883

Terug naar de Levende Tempeldeur

 mnp@telfort.nl Telefoon: 035 6936883